Επιδεικνύωντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους φίλους-πελάτες και συνοδοιπόρους μας για περισσότερο από ένα αιώνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ,ότι η επιχείρηση μας ανάπτυξε, ολοκλήρωσε, και εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, το οποίο έχει αξιολογηθεί και συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 22000:2005 για την παραγωγή παραδοσιακών γλυκισμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής!!
Η ποιότητα αποτελεί θεμελιώδη λίθο της φιλοσοφίας μας και του τρόπου λειτουργίας μας για όλους εμάς στη Βοσκοπούλα από το ξεκίνημα μας.
Η ποιότητα των παραγομένων γλυκών μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ασφάλεια τους και κατά συνέπεια την ασφάλεια και προστασία των καταναλωτών και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Τώρα πια η δέσμευση μας και το καθήκον μας απέναντι σε όλους εσάς ,που μας στηρίζετε τόσα χρόνια, να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα είναι και επίσημη με την χρήση πιστοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων .
Μια εξέλιξη απόρροια του σεβασμού μας αφενός προς την ιστορία της επιχείρησής μας και αφετέρου προς όλους εσάς που μας έχετε φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας.
Συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μαζί σας εφοδιασμένοι με όλο και περισσότερα απαραίτητα εχέγγυα, προσφέροντας στην Κεφαλλονιά μας ένα ακόμη λόγο να περηφανεύεται για την υψηλή και ασφαλή ποιότητα προϊόντων, των παραγωγικών επιχειρήσεων της.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝ. ΚΑΠΠΑΤΟΣ
Κάθε φούρνος και μια εμπειρία που βιώνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Κάθε ζαχαροπλαστείο και ένα γλυκό συναίσθημα που γίνεται ανάμνηση.
Η μεγάλη βόλτα στους φούρνους και στα ζαχαροπλαστεία που απλώθηκε σε όλη τη χώρα ήταν εκπληκτική. Νόστιμη και πολύπλοκη, έφερε κοντά μας ανθρώπους με ζωή που μοιάζει μυθιστόρημα και αποκάλυψε τις σημερινές γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων με γοητευτικό τρόπο.
Το περιοδικό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα επέλεξε να μας συμπεριλάβει στο αφιέρωμα του.


Στο ίδιο τραπέζι, σερβίρει παράδοση και νοστιμιά, με χειροποίητα γλυκά της Κεφαλονιάς που «ξυπνούν» μνήμες στους παλιούς και δίνουν πάτημα για έμπνευση στους νεότερους.
Από τις βουνοπλαγιές και τα βοσκοτόπια των Διλινάτων, στον πιο πολυσύχναστο και εμπορικό πεζόδρομο του Αργοστολίου. Μπορεί η χιλιομετρική απόσταση να φαντάζει μικρή, ωστόσο η απόσταση που χρειάστηκε να καλύψει με το διάνυσμα της ιστορίας μεταξύ δύο αιώνων, παραμένει εντυπωσιακά μεγάλη. Η «Βοσκοπούλα» διατηρώντας την αυθεντικότητά της από την πρώτη δεκαετία του 1900, διδάσκει τις νεότερες γενιές για τις ρίζες και τις παραδόσεις του τόπου «πασπαλισμένες» με μπόλικη ζάχαρη και με περισσή αγάπη για συνταγές που εξισώνονται με την ιστορική ωρίμανση του νησιού. Μάντολες, μαντολάτα, αμυγδαλωτά, παστοκύδωνα και παστέλια, είναι μερικοί μόνο από τους θησαυρούς που βρίσκει κανείς στα ράφια της Βοσκοπούλας.
..στάση ..Βοσκοπούλα από το 1910..
ένα πολύ όμορφο και συνάμα δημιουργικό ταξίδι γευσιγνωσίας με συνοδοιπόρο, τον διάσημο και εκ των κορυφαίων Ελλήνων σεφ-πρεσβευτές της Ελληνικής γαστρονομίας ανά τον κόσμο @ Tony Kavalieros..
..τα είπαμε όλα !!!
για τις μάντολες, τα σκανταλέτα, τα νουγκά, το τορρόνε...
Αυτή την εποχή ο διάσημος σεφ γυρίζει την πατρίδα μας από γωνία σε γωνία ,και με τον μοναδικό του τρόπο καταγράφει τις γαστρονομικές πινελιές του κάθε τόπου ,που θα τις παρουσιάσει αργότερα στο κανάλι του στο YouTube...
Τονυ ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή η επίσκεψη σου στο εργαστήριο μας ..το δε ταξίδι μας στο χρόνο σε συνδυασμό με τις αστείρευτες γνώσεις και εμπειρίες σου απλά ..μοναδικό !!!
Savor Greece



Η πρώτη συμμετοχή της επιχείρησης μας στις εκθέσεις του 2020 πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία μας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι. Μας δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε εκ νέου με εκπροσώπους ποιοτικών εταιρειών και να τους γνωρίσουμε τα προϊόντα μας. Θερμότατα σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Το ταξίδι μας συνεχίζεται...
The first participation of our company in the 2020 exhibitions took place with our presence at EXPOTROF 2020 at the HELEXPO exhibition center in Maroussi. We were given the opportunity to reconvene with representatives of quality companies and get to know our products. We warmly thank you for trusting us. Our journey continues...

Η ΔΕΤΡΟΠ 2020 ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τους ανεκτίμητους θησαυρούς της ελληνικής γης, προβάλλοντας τη μοναδική γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας. Αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, έναν θεσμό με εμπορική αλλά και πολιτιστική διάσταση, που επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη Θεσσαλονίκη.
Η Detrop Boutique 2020 αποτέλεσε δυναμικό πόλο έλξης για εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, εστιατορίων, ξενοδοχείων, παντοπωλείων, αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων, αλλά και για γαστρονόμους και επιχειρηματίες που αναζητούσαν καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Στα εκθέματά της παρουσιάστηκαν αρτοσκευάσματα, βιολογικά προϊόντα, ξηροί καρποί, ζαχαρώδη, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, έλαια και εδέσματα, καταψυγμένα τρόφιμα, κρεατικά και θαλασσινά, παραδοσιακά τρόφιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ζυμαρικά, καφές, κρασιά, αποστάγματα και πλήθος άλλων εκλεκτών προϊόντων.
Παράλληλα, η διοργάνωση πλαισιώθηκε από γευσιγνωσίες, επιδείξεις μαγειρικής γνωστών σεφ, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και θεματικές εκδηλώσεις που ανέδειξαν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τον πλούτο της ελληνικής παραγωγής. Έτσι, η ΔΕΤΡΟΠ 2020 δεν υπήρξε μόνο ένα μεγάλο εμπορικό γεγονός, αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης, παράδοσης και ελληνικής φιλοξενίας.
Από την εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 16/5/2020 ,δημοσιογραφική αποστολή από τους Γιώργο Γρηγοριάδη δημοσιογράφο, Γιάννη Αυγερόπουλο κάμερα και Γιάννη Τσιάμο εξωτερικές μεταδόσεις, υποστήριξη Σάκης Βούτος.. αφιέρωμα στην Κεφαλλονίτικη μάντολα..
Στοιχεία επικοινωνίας
Έδρα: Λιθόστρωτο 41, Αργοστόλι 28100
Τηλέφωνο: (+30) 26710 26186
Υποκατάστημα: Λεωφ. Αντώνη Τρίτση 78, Αργοστόλι 28100
Τηλέφωνο: (+30) 26710 25434
Περιήγηση
Πιστοποιήσεις











