Αφιέρωμα στις Γλυκές Αλχημείες
Η αφιέρωση στην επιχείρηση μας στην Κυριακάτικη έκδοση της Καθημερινής 21/06/2020, στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες, του διάσημου σεφ Στέλιου Παρλιάρου ,στα γλυκά που έχουν για βάση παραγωγής τους το αμύγδαλο και πιο συγκεκριμένα στις Κεφαλλονίτικες μάντολες, αμυγδαλωτά και μαντολάτο.


Στοιχεία επικοινωνίας
Έδρα: Λιθόστρωτο 41, Αργοστόλι 28100
Τηλέφωνο: (+30) 26710 26186
Υποκατάστημα: Λεωφ. Αντώνη Τρίτση 78, Αργοστόλι 28100
Τηλέφωνο: (+30) 26710 25434
Περιήγηση
Πιστοποιήσεις

